E-Liquids

Groothandel e-liquids

U bent op zoek naar een stabiele partner die een ruim assortiment eliquids heeft?

UEG heeft 40 smaken in het assortiment in 0, 6, 12, en 18mg/ml aan nicotine.
De eliquid bevat 70% propyleen glycol food grade en 25% vegetable glycerin food grade.

Op korte termijn is uw eigen label mogelijk op de eliquids. Alsmede andere verhoudingen pg/vg.

Het voordeel hiervan is dat u beter kunt inspelen op de wensen van uw klanten.
Mensen die beginnen met het roken van een elektrische sigaret, moeten over het algemeen wennen aan de rook die de e-sigaret met zich voortbrengt. Dit heeft te maken met het zogenaamde pg/vg verhouding.

Wat betekent de pg/vg verhouding?

Pg staat voor propyleen glycol. Deze stof wordt in de voedingsmiddelen industrie veelvuldig gebruikt en transporteert de smaakstoffen het beste en geeft bij inhalatie een prikkelend gevoel in de keel.

Vg staat voor vegetable glycerin. Ook deze stof komt uit de voedingsmiddelen industrie maar wordt ook gebruikt in bv rookmachines. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze stof zorgt voor de hoeveelheid rook. Ook is vegtable glycerin zachter op de keel en fijner om te roken. Het produceert veel meer rook dan propyleen glycol.

Een klein nadeel van propyleen glycol ten opzichte van vegetable glycerin is dat het de smaakstoffen moeilijker transporteert en de smaak wat neutraler is.

Propyleen glycol is betreft smaakbeleving toch wat beter. Maar het kan volgens velen niet op tegen de zachtere smaak en de hoeveelheid rook die de vg produceert. Bovendien zorgt het nicotine gehalte ook voor de prikkel in de keel maar vinden vele een andere verhouding prettiger roken. UEG groothandel eliquid speelt hier op in door verschillende verhoudingen aan te gaan bieden.

UEG groothandel eliquid

UEG is uw partner voor de levering van de beste e-liquids op de markt.
Wij gaan verder waar andere stoppen. Ons aanbod breid zich dan ook constant uit. Mocht u op zoek zijn naar een product en wij hebben het niet op voorraad. Wij horen het graag van u.

Ueg beschikt over een grote kennis aan e-liquids heeft u vragen, of krijgt u vragen waar u geen antwoord op weet. Wij staan u graag bij!

Team UEG.

Waarschuwing,  UEG adviseerd iedereen om niet zomaar met losse ingredienten te gaan experimenteren. Alle gebruikte ingredienten voor de elektrische sigaret komen uit de voedingsmiddelen industrieen en zijn food grade. Alle gebruikte smaakstoffen zijn vrij van diacetyl.